Bob Van Hecke

Contacteer ons!
09 277 09 24

Contact

Op maat van uw behoeften

Vakwerk in tuinafsluitingen

Heeft u nood aan tuinafsluitingen regio Zomergem? Maak dan vandaag nog staat op het vakmanschap en de expertise van Bob Van Hecke.

Veiligheid en privacy

Een tuinafsluiting biedt niet alleen een visuele meerwaarde voor de buitenkant van uw woning, maar beschikt ook over enkele niet te onderschatten functies. Met een tuinomheining is uw woning veilig afgeschermd en geniet u van een optimale privacy. Verder is een tuinafsluiting ook een ideale oplossing voor mensen met huisdieren. Overtuigd? Schakel dan de ervaring en techniek van Bob Van Hecke uit Zomergem in voor het plaatsen van uw tuinomheining. Dankzij de jarenlange ervaring kan Bob Van Hecke u voorzien van een tuinafsluiting op maat van uw wensen en behoeften. Aan de hand van een plan - dat op voorhand wordt opgemaakt - kan uw omheining snel gecreëerd en geplaatst worden. Hiervoor heeft u de keuze uit verschillende materialen. Uiteraard wordt er ook bij een functionele tuinafsluiting voor mooie materialen gekozen. Zo worden zowel functionaliteit als uitstraling gecombineerd. In overleg met de vakman kunt u uw wensen voorleggen en samen beoordelen welke oplossingen nodig zijn.

Offerte en contact

Gaat u voor de warmte en de gezelligheid van een houten omheining of opteert u voor de functionaliteit van een onderhoudsvriendelijke afsluiting? Of had u iets anders in gedachten? Uw ideeën en wensen vertalen we moeiteloos in een adembenemend resultaat dat het uitzicht van uw woning naar een hoger niveau tilt. Benieuwd hoe we uw tuinafsluitingen verwezenlijken? Breng ons op de hoogte van uw plannen en neem even contact op.